Dette er en oversigt over de bøger, forum og artikler som har haft så stor betydning for mig, at jeg bliver nød til at dele dem med nogen.

Søndagsavisen: Hjælp børn gennem skilsmisse. Læs hvilke tanker jeg har gjort mig om netop den artikel her!

Bog: Mere end Pap og Bonus: Sådan bygger man en familie. Se hvad forfatteren selv siger om denne fantastiske bog her!

Charlotte Højlund: Klumme skribent for TV2. Jeg har hørt om hende tidligere, men med denne klumme fangede hun min interesse for alvor, så mon ikke jeg kommer til at linke mere til hende?

www.singleplus.dk: Et forum for forældre der ikke lever med deres barns anden forældre. Forummet rummer alle de sociale sider lige fra debatter om opdragelse til musiksmag men er primært populært for at give forældre mulighed for at mødes til arrangementer i alle tænkelige udgaver, med børn, eller uden børn. De vil hos Sigleplus ikke betragtes som en dating side, men mon ikke der er en enkelt eller to der har mødt en der kunne blive den eneste ene til sådan et arrangement? Jeg ved i hvert fald at jeg har!

Udvid min horisont: Lad mig høre hvad du tænker