Her er jeg så, igen!

Jeg er tilbage fordi jeg savner dig! DIG! Jeg savner at have ro omkring mig, at skrive eller fortælle løs om løst og fast. Om det der ligger mig på hjertet og på sinde! Om mine katte som skiftes til at gøre mig og mit visakort syg af bekymring og hvis miav jeg kender betydningen af som en mor kender sit barns lyde.. Lidt bekymrende at jeg har det forhold til mine katte måske, det vedkender jeg, men det er skabt af tid og kærlighed, så jeg tager det med!

Jeg kunne også fortælle hvordan jeg forsøger at genoptage min svømmetræning fordi mine fødder driller og gør ondt når jeg bruger dem for meget..  Når jeg løber eller går ture. Jeg skal tale med en læge om det snart! Synes også det er lige vel tidligt jeg er begyndt at få vand i benene.. Det er meget vand! Så meget at det spænder og gør ondt.. Reparations alderen kalder de det godt nok: Tak skæbne! Jeg havde nok på fornemmelsen at det ville gå ned af efter de fyrre.. Men alligevel!

Og jeg har fået styr på min og Hjerter Knægts sommerferie! Vi skal deltage på Langelands festivallen, for første gang! Jeg har ikke været på festival siden jeg var på Midtfyns Festival den sommer jeg fyldte 18. Dizzy Mizz Lizzy spillede på den store scene kl. 24 på selve dagen. Det var et godt år men hold da op hvor er det længe siden! Eller.. Det føltes som sidste sommer!

Faktisk ville det også være oplagt at fortælle at jeg passer Naboens Kat mens naboen er på ferie! Den er lille og sky og man kan aldrig komme i nærheden af den. Modsat mine egne to som tager pænt imod alle på deres vej inklusiv genboens hund! Og jeg har nu lært den lille nervøse hunkat lidt at kende. Hun er stresset og nervøs men desværre mest på grund af mine egne skønne firbenede.  De jagter hende som var hun et byttedyr så hun dårligt tør gå ud af sin hoveddør.. Jeg må ha fundet en løsning så de ikke kan rende ind og ud af min have på den måde..

Det var dejligt at få luft, en skøn monolog kan også gøre godt!

Hvordan har du det?

 

Udvid min horisont: Lad mig høre hvad du tænker