Dybest set handler det om bevidsthed og efterrationalisering. At komme ind til kernen og om at kunne nyde hvert øjeblik.. -Tænker jeg!

Naboens Kat blev startet op i 2014 i forlængelse med en sygemelding der tvang mig til at tænke over tingene. Den handler om livet: det tunge og det lette, det sure og det søde.. Om kvinden, barnet og mændene. Men især om ex’er, delebørn, sammenbragte familier og stjernefamilier.. Og som tiden er gået har den udviklet sig med mig.. For det er jo mig der har Naboens Kat. Hvis du kan forstå sådan en lille én Smiler

Vores stærkeste ressource er, efter min bedste overbevisning, vores evne til at arbejde med os selv og lære. Også af vores fejl!

Jeg har taget konsekvensen af min store interesse og kærlighed for at tale med mennesker, vende og dreje indtryk, oplevelser og udfordringer. Jeg vil gøre mere og gøre det bedre: Jeg vil gerne give mine medmennesker den gode oplevelse af at udvikle sig, og derved få det bedste af det bedste i livet og det endda kun ved brug af de ressourcer vi har til rådighed.

Derfor er jeg så småt ved at uddanne mig i den kommunikationsform der kaldes NLP.

Dette er en proces! Måske en livsstil.. Og det er derfor du er her, for du vil også have det bedste af det bedste.

Jeg ønsker nu mere end nogensinde at komme ind under huden på de mennesker jeg omgiver mig med, få lov at mærke dem, og deres liv. Men vigtigst: At få lov at påvirke deres syn på det de er og det de kan.

Måske du vil trykke næsen mod ruden og blot kigge med, måske du vil med helt indenfor og deltage: Begge dele er fint, når bare vi har det godt med vores valg.

Velkommen til Naboens kat

Q og G

 

Udvid min horisont: Lad mig høre hvad du tænker