Mig, sommeren 2013Bag Naboens Kat sidder jeg, Malene, årgang 76, mor og dyreelsker til husbehov.
Jeg bor på Sjælland med to katte, med daglige besøg af fuglene fuglehuset og naboer både til højre og venstre. Og rigtig mange katte der patruljere på deres territorium som det hører sig til, deriblandt også naboens! Og vigtigst af alt: Min dreng fra 2005, som bor skiftevis hos sin far, og hos mig.

I 2014 begyndte jeg at tage mig selv seriøst da jeg som så mange andre blev sygemeldt med stress. I forlængelse med mit sygdoms forløb begyndte jeg at forstå vigtigheden af at lægge sin energi der hvor man får energi tilbage. Da jeg forstod det, rakte jeg straks ud og fik fat i en terapi- og coach form der kaldes NLP. En uge efter var jeg tilmeldt et forløb og igang.

Jeg forventer at kunne kalde mig for catificeret NLP master med specialet Terapi medio september 2018

Naboens Kat har udviklet sig med mig gennem årene. Fra hovedsageligt at være en side der omhandlede udfordringer i mit liv som single- og delemor, oplever jeg nu i højere og højere grad en lyst til at skrive om det gode liv med en .. lys(!) vinkel! Det har taget rigtig mange år at nå til en ro og glæde over denne tilværelse men jeg må erkende at det giver mig mulighed for at passe på mig selv på en anden måde, end hvis jeg levede det mere traditionelle familie liv.
Jeg skriver fordi jeg elsker at skrive, jeg skrive om det der ligger mig på sinde.
Og så er den faktisk ikke længere:
Du kan trykke næsen flad mod ruden, eller du kan komme med indenfor og være med.

Hvis du kun vil kigge, er det okay. Hvis du fedter mine ruder er det også okay: Så kan jeg se at du har været her. Og.. så håber jeg ellers at du vil gøre dig det behageligt, smække fødderne op og nyde livet…

Vaskebjørn

Kontakt mig evt. via malene@naboenskat.dk

/Malene

Udvid min horisont: Lad mig høre hvad du tænker