Med mig lever og bor min søn hver anden uge. Jeg bor i cykelafstand fra hans far og som vi alle bliver ældre, modnes og udvikles vi, men min søn vil altid være min lille dreng om end jeg fornemmer at han snart vokser mig over hovedet.

Han er i skrivende stund godt på vej mod de 12, men den verden han og hans venner lever i og oplever, er deres egen og jeg nyder når jeg kommer tæt på og håber at jeg får lov at dele nogle af hans oplevelser med Jer:

Jeg har stor respekt for min dreng og har ingen vision om at eksponere ham på nettet uden hans sammentykke: Den del er jeg sikker på at han nok skal klare selv når han er klar til det.

Gokart: Min søn kører gokart i tæt samarbejde med sin far.Jeg kører efter i sol, regn og vind for at se ham køre løb når jeg har muligheden: Det vil sige når det foregår på Sjælland hvor jeg bor, og så må alle andre aftaler i kalenderen vige. Jeg er for nylig blevet opgraderet fra at være mega pinlig mor til at være leverandør af sund energigivende mad når der køres: Den del med maden går jeg faktisk overraskende meget op i, og i kraft af at denne side af min dreng alligevel er til offentlig skue for hele verden, kunne jeg meget godt finde på at indvige jer i lidt fart over feltet.

Nu får vi se

Udvid min horisont: Lad mig høre hvad du tænker