I går fik jeg besøg af en tidligere kollega. En af dem fra Jylland. En af dem jeg har talt med 1001 gang, men kun om arbejde. Alligevel var der god kemi.
Først da han stoppede med at arbejde hos os begyndte vi at tale privat..Han kom på besøg i går og han fortæller som en indskudt bemærkning at han er healer.
Spændende!
Jeg har aldrig haft healing inde på livet: Træer, sten og krystaller, meditation, zoneterapi, dagbogs skrivning, frikirke, coache : meget har jeg prøvet, men ikke healing! Så han spurgte hvad han skulle heale mig for?
Min hofte svarede jeg! Den gør ondt, jeg går til fys. for den!
Bevæg dig mere svarede han
Nå ja, noget skulle jeg jo fejle hvis han skulle kunne heale mig svarede jeg tilbage og lagde mig på ryggen som anvist og åbnede mit sind som jeg gør når jeg bliver introduceret for noget nyt.

Og så healede han mig:
Han lagde sine varme hænder på min krop, roligt og professionelt. Jeg er faktisk, nu, i skrivende stund, ikke i stand til med sikkerhed at sige om han faktisk rørte mig, eller om det kun var lige ved og næsten.

Og så følte jeg den der…fantastiske varme fra han hænder til min krop. Til ét punkt i min krop, og jeg er sikker på at den varme strålede tilbage til ham!

Og så sagde han gode ting til mig, ting som jeg gerne vil høre:
At jeg havde kraftfulde sachre(!) , at det ene var stærkere end det andet (virkelg 😉 ), at jeg havde god jordforbindelse og at der faktisk ikke var noget han kunne heale for mig!

Og så sagde han jeg skulle slappe af med alle mine tanker om børn, at jeg nok skulle få hvad jeg skulle have gennem livet.
At han kunne mærke at mit barn, det jeg har, giver mig kraft og energi og at jeg skulle bruge den energi godt.
At mit barn er min energikilde.
At jeg ikke skulle tænke så meget over det med kærester og mænd: de vil komme til mig fordi jeg er den jeg er.

Er det ikke lige alt det man gerne vil høre?
Samlet i én og samme pakke?!

Det virkede i hvert fald:
Jeg blev varm, glad og helt, helt rolig!

 

Udvid min horisont: Lad mig høre hvad du tænker